Il vostro progetto
Vi udarbejder et projektforslag på baggrund af planer leveret af enten jer eller jeres arkitekt. Vi besøger ofte byggeprojektet/huset for at foretage opmålinger og få en ide om mulighederne. Vi vil sammen med jer eller jeres arkitekt udarbejde en detaljeret liste over specifikationer, som vil dække alle aspekter af jeres projekt, herunder tekniske krav, æstetiske hensyn, økonomiske krav samt tidsplan.
Progettazione e installazione
Vi bruger den nyeste software og IT for at sikre hurtigt og præcist design. Vores service, hvis det ønskes, kan omfatte vejledning og teknisk bistand til de samarbejdspartnere, som I har valgt til udførelse af projektet (klargøring af rummet til installation af jeres nye køkken eller badeværelsesprodukter).
Installazione e manutenzione
Vores team af montører vil arbejde efter en tidsplan, der bliver udarbejdet i samarbejde med jer. Den forventede installationstid for et køkken af gennemsnitlig størrelse er ca. 3-4 arbejdsdage. Der er 3 års garanti på Boffi produkter. For hvidevarer vil al service og garanti være dækket af producenten. Vedligeholdelse og service af Boffi komponenter vil i garantiperioden være gratis.
Scopri di più
Visita il sito
Indirizzo

Bredgade, 32
1260 Copenhagen

Orario di apertura

Martedì – Venerdì 11-18 Sabato 10 - 15

Parlaci del tuo progetto

Ai sensi e per gli effetti degli artt. 6, 7, 12, 13 del Regolamento UE 2016/679 – GDPR


A) Dichiaro di aver preso visione dell’informativa per il trattamento dati personali di BOFFI SPA

B) rispetto al trattamento dati per la finalità B) dell’informativa per il trattamento dati personali di BOFFI SPA (marketing diretto con mezzi automatizzati e tradizionali)

C) rispetto al trattamento dati per la finalità C) dell’informativa per il trattamento dati personali di BOFFI SPA (profilazione non automatizzata)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

* Per poterti iscrivere alla newsletter devi prima accettare i cookie.

Richiesta inviata con successo. A breve verrai contattato dal nostro staff.

Grazie.
Lo Staff Boffi.

Siamo spiacenti, il sistema è temporaneamente irraggiungibile.

Prova più tardi.

Area Download Trova store